Akik résztvesznek a projektben …

Különböző részvételi lehetőségek vannak az ICT-DRV projektben a hivatásos gépjárművezetők, munkáltatók, oktatók, felnőttképző szervezetek,intézmények/testületek képviselői, kutatók és CBT/SBT fejlesztők számára.

 

Többek között számos konzultációt szervezünk a gépjárművezető képzés elismert szakembereivel a technológia-alapú képzésről, amihez folyamatosan keresünk további szakembereket. 2013 nyara és 2014 tavasza között CBT és SBT kísérleti programot indítunk, amihez szintén keresünk oktatókat és hivatásos gépjárművezetőket a program kiértékeléséhez és fejlesztéséhez.

 

Terveink szerint 2014- re egy meglehetősen széleskörű közösség fog kialakulni a projekt honlapján, amiáltal egy jelentős mélységű háttéranyag lesz elérhető a CBT és SBT hivatásos gépjárművezető képzésre vonatkozóan, illetve egy virtuális fórum segítségével gondolatok megosztására és megvitatására is lehetőség lesz.  Végül a projekt által feltárt nemzeti és európai szintű eredményekről konferencián és (virtuális) workshopokon fogunk beszámolni 2014-ben és 2015-ben.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne résztvenni bármelyik projektmunkában kérem lépjen kapcsolatba a projekt nemzeti koordinátorával (andras.decs@dekra-akademie.hu) vagy a projekt koordinátorával a EU-project.akademie@dekra.com e-mail címen. Nagyra értékelnénk részvételét és hozzáadott szakértelmét!

 

 

Latest News

Final ICT-DRV project publication published

The ICT-DRV partners proudly...

4th and final ICT-DRV newsletter published

The final ICT-DRV newsletter...

ICT-DRV and Metalog realise workshop at transport logistics fair in Munich

On May 6th 2015 the projects...

Your input is needed:

We are continuously looking for professional drivers, employers, trainers, representatives of social partners or public/competent bodies in order to get your feedback or input on different aspects of our projects work.